top of page
הרצאות וסדנאות לחווית
חיים טובה
הרצאות וסדנאות לקידום הבריאות הפיזית והמנטלית, האיזון ויכולות הריפוי של הגוף
- --בסדרת המפגשים האינטראקטיבית "מתיידדים עם סטרס" תלמדו איך להפוך סטרס מאויב לשותף, ואיך לנהל את המחשבות והרגשות שלכם - במקום שאלה ינהלו אתכם. היכונו להיות מופתעים מכוח ההשפעה שתגלו שיש לכם על כל מה שקורה בחיים שלכם!
- --בהרצאה "נוכחות בקצב החיים המהיר" תקבלו כלים מעולם ה Mindfulness לפיתוח- חוסן פנימי ושיפור התמודדות עם מצבי לחץ, שחיקה ואי ודאות. כמו- כן, להגדלת המוטיבציה ולשיפור באיכות החיים. בנוסף הכלים יסייעו בהשגת שקט פנימי ועלייה ברמות הריכוז בעבודה.
- --אנחנו מאוד רוצים להיות בריאים, אבל בדרך כלל נזכרים בזה כשאנחנו חולים... איך נוכל לדעת מה הכי בריא לגוף הפרטי שלנו לאורך כל השנה? איך נדע לזהות החלשות של הגוף עוד לפני שרואים מחלה?
- --מערכות יחסים טובות וחיוביות, עושות אותנו בריאים, מאושרים ומאריכי ימים. אז איך אפשר ליצור מערכות יחסים כאלה? ואפילו יותר מעניין, איך אפשר להפוך מערכות יחסים מדשדשות לטובות וחיוביות יותר?
- --בהרצאה זו תקבלו כלי פרקטי ופשוט ליישום, שיעצים את רמת שביעות הרצון שלכם מהזוגיות (מוכח מחקרית!) וישפיע לטובה על הבריאות שלכם. ההרצאה מתאימה לכל זוג עם מערכת יחסים טובה, ולאנשים סקרנים שתמיד שמחים ללמוד ולקבל כלים נוספים, כדי לשפר את איכות חייהם.
- --איך אפשר לגלות בעיות בגוף דרך הלשון? ומה לעשות כדי לפתור את הבעיות לפני שהתפתחו למחלה? כל התשובות בהרצאה מרתקת, שבה תרכשו כלי מעשי, לבדיקת הבריאות שלכם לפי הלשון.
- --בשנים האחרונות הולכים ומתרבים המחקרים המאשרים את מה שרוב האנשים יודעים באופן אינטואיטיבי – הגישה שלנו לחיים, האמונות והמחשבות שלנו משפיעות באופן ישיר על בריאותנו הגופנית והנפשית. אנחנו חווים את החיים דרך החשיבה האישית והיא המעניקה ערך ומשמעות לכל מה שמסביבנו
- --הנושא רלבנטי היום, יותר מתמיד, לאחר שווירוס הקורונה השפיע דרמטית על העולם כולו, ולנו נותר להבין מה משפיע על הבריאות שלנו יותר - האם וירוס? חיידק? או רגש שלילי? ומה אפשר לעשות בעניין.
- --"כולנו מכורים למשהו" בין אם זה אוכל מנחם, שופניג שממריץ אותנו או מסך מחשב שמסיח את דעתנו. בהרצאה זו נבין מהי התמכרות וכיצד יש בידנו להתחיל להשתחרר מהתמכרויות יומיומיות, המזיקות לנו בטווח הארוך.
- --איזה דפוס חשיבה מאפיין אתכם, האם דפוס החשיבה הקבוע או המתפתח? איזה מהדפוסים עוזר לפרוץ גבולות ולהגיע להישגים? ואיזה מהם מקרקע למקום? האם ניתן ״לעבור ״ מדפוס חשיבה אחד לשני? וגם- מה הקשר בין דפוס חשיבה מסוים להצלחה, חוסן אישי והשגת מטרות?
- --איך חמלה עצמית מהווה כלי עזר ביצירת שינויים? איך היא מחסנת אותנו בהתמודדות עם אתגרים וכישלונות אישיים? ואיך חמלה מחזקת את ה- well being שלנו? ולמה תרגול חמלה עצמית מפחית דיכאון?
- --איך אנחנו יכולים לשמר ולחזק את החוסן האישי שלנו בתקופה ארוכה של חוסר וודאות מתמשך, כאשר המשאבים האישיים הולכים ומדלדלים? איך ניתן לתרגל ולחזק את הפנימי כאשר המציאות החיצונית כל כך כאוטית?
- --כולנו מרגישים טוב יותר כאשר אנו נהנים ממערכות יחסים טובות עם הסביבה הקרובה שלנו ועם עצמנו. ומאידך רבים מתמודדים עם סגנונות תקשורת מזיקים וקשיים בתוך מערכות יחסים חשובות. בהרצאה זו נלמד אילו סגנונות תקשורת מרפאים קושי בתוך מערכות יחסים ויוצרים מערכות יחסים בריאות.
- --במציאות רווית משימות, סטרס, בדידות ואי יציבות, אשר הגיעו לשיא בתקופת הקורונה, השלווה הופכת רחוקה מתמיד. בתקופה זו יותר מתמיד עלינו למצוא דרך לשלווה שאינה תלויה בנסיבות, אלא תלויה במיומנויות נלמדות שאפשר לתרגל ולהכניסן לחיי היום יום. בהרצאה זו נלמד איך עושים את זה.
- --כולנו רוצים להיות בריאים, להרגיש ולהיראות טוב. אולם הדרך לבריאות דורשת מאיתנו לעשות וויתורים כואבים והחלטות נחושות וגם אז, ברגע האמת, אנו מוצאים את עצמנו מועדים לאוכל מנחם ולאורח חיים יושבני ורווי סטרס. בהרצאה זו נגלה איך מתחילים ובעיקר איך שומרים על תהליך השינוי גם ברגעי האמת המאתגרים.
- --בכל רגע ורגע, אנחנו מקבלים החלטה. ולרובינו התהליך הזה פשוט קשה. לפעמים אנחנו שוכחים - שלא לקבל החלטה - זאת גם החלטה! לפעמים אנחנו כל כך רוצים לרצות את כולם, שאנחנו שוכחים מה הייתה המטרה שלנו. אנחנו שוכחים שההחלטות שלנו נועדו לעצב את החיים שלנו, ולא את החיים של אנשים אחרים.
- --כמה פעמים הבטחתם לעצמכם "ממחר אתחיל לעשות ספורט!”? או "ממחר אפסיק לעשן?", ו״למען השם - להפסיק לאחר כבר לכל מקום.״ מדוע קשה לנו לעשות שינויי הרגלים בחיים? למה אנחנו מתחילים עם המון כוח ולאט לאט חוזרים לנקודה שבה התחלנו? ואילו שיטות פרקטיות יכולות לעזור לנו לכוון את חיינו?
- --מתי בפעם האחרונה המחשבות האינסופיות עצרו לרגע אחד? איך מסדרים בראש את אינסוף המחשבות, בלבול, עומס רגשי, שיפוטיות וחוסר הריכוז? מה הן שיטות התרגול שיכולות לשמש אתכם בכל רגע ובכל מקום בשגרה היום יומית? ומה זה מיינדפולנס ואיך ניתן בעזרתו לתרגל את המוח להיות מאושר?
הזמנת הרצאות
bottom of page